Sponsorloop

De kinderen van basisschool Mr. van Eijck gaan op maandag 23 april, dinsdag 24 april en woensdag 25 april 2012 (in de Lekker Fit week) rondjes rennen  om geld in te zamelen voor de aanschaf van buiten speelmateriaal op het schoolplein van de Mr. van Eijck. Onze wens is een vaste tafeltennistafel en een klimrek op het schoolplein bij de gymzaal. De Mr. van Eijck heeft niet de financiële middelen om buiten speelmateriaal op het schoolplein aan te schaffen. Tijdens vergaderingen van de leerlingenraad hebben de kinderen regelmatig gevraagd om uitbreiding van speelmogelijkheden op het schoolplein. Vandaar dat de leerlingenraad besloten heeft om dit jaar te gaan lopen voor een vaste tafeltennistafel en een klimrek.
Van 3 april tot 20 april mogen de kinderen van de Mr. Van Eijck op zoek gaan naar sponsors. De bedoeling is dat het kind voor een vast bedrag wordt gesponsord of dat het kind wordt gesponsord d.m.v. lege flessen. Ook kan ervoor gekozen worden om het geld rechtstreeks over te maken op het bankrekeningnummer van de school: 504034243   o.v.v. sponsorloop 2012.  De 3 kinderen van de Mr. Van Eijck die het meeste geld en/of flessen ophalen voor het buiten speelmateriaal kunnen een mooie prijs winnen. 

Om fraude te voorkomen moeten de kinderen van de Mr. Van Eijck het gele sponsorformulier en de Mr. van Eijck envelop met het geld en/of de flessen verplicht inleveren vóór vrijdag 20 april 2012 bij hun eigen groepsleerkracht. Het werven van sponsors is natuurlijk niet verplicht. Wij hebben er alle begrip voor als u er voor kiest om uw kind niet langs de deuren te laten gaan om geld in te zamelen. Hopelijk zijn er in uw naaste omgeving wel mensen die een bijdrage willen en kunnen leveren door het sponsoren van een klein geldbedrag.