Ouderbijeenkomsten onderbouw

Ouderbijeenkomst peuters: Voorlezen
Donderdagochtend 21 maart was er een ouderbijeenkomst voor de ouders van de peuters met als thema voorlezen. Er werd bij deze bijeenkomst uitleg gegeven over de verschillende manieren van voorlezen. Ook werd er uitgelegd waarom het zo belangrijk is om kinderen voor te lezen, bijvoorbeeld op een interactieve manier. De ouders konden na deze informatie in de klas kijken van hun kind, waar een verhaal voorgelezen werd.
Wij willen de aanwezige ouders bedanken voor hun komst en graag tot de volgende bijeenkomst!

Ouderbijeenkomst kleuters: Kaleidoscoop
Vanmiddag, 21 maart, was de tweede ouderbijeenkomst voor de ouders van de kleuters een feit. En het was wederom weer een groot succes! 36 ouders, wat een opkomst, daar zijn wij als school enorm trots op!
Na wat gehoord te hebben over de werkwijze vanuit Kaleidoscoop, gingen de ouders met de kinderen in de klas aan de slag met het knutselen van een lentebloem. Het initiatief van de kinderen en het ontdekken van verschillende materialen stonden voorop. Zowel ouders als kinderen waren hard aan het knutselen en de eindresultaten mochten er dan ook zijn. Allemaal heel anders en dus voor elk kind heel eigen. Alle ouders bedanken wij wederom weer voor de betrokkenheid bij de school en dus ook de kinderen.

Klik hier voor nog meer foto’s!

De volgende ouderbijeenkomst voor de kleuters is op donderdagmiddag 25 april!