Sponsorloop 2013

De kinderen van basisschool Mr. van Eijck gaan in de Lekker Fit Week rondjes rennen om geld in te zamelen voor ons goede doel: een school in Bangladesh. Alle scholen van de RVKO zamelen geld in voor de bouw van een nieuwe school in de sloppenwijken van Bangladesh. Van woensdag 3 april tot maandag 22 april mogen de kinderen van de Mr. Van Eijck op zoek gaan naar sponsors. De bedoeling is dat u het kind voor een vast geldbedrag sponsort of dat u het kind sponsort d.m.v. lege flessen. Op het rode sponsorformulier zet u uw naam, adres, het vaste bedrag en/of het aantal lege flessen dat u komt inleveren en uw handtekening. Het zou fijn zijn als u het vaste bedrag en/of de lege flessen meteen aan het kind meegeeft, in de Mr. van Eijck envelop. U kunt het geld ook rechtstreeks overmaken op het bankrekeningnummer van de school: 504063626 o.v.v. sponsorloop 2013.
Het inzamelen van lege flessen loopt door tot aan de zomervakantie. Ook de leerkrachten gaan op zoek naar (persoonlijke) sponsoren om zoveel mogelijk geld in te zamelen.Uit elke klas kiezen we een winnaar, die het meeste geld en/of flessen opgehaald heeft voor het goede doel. Om fraude te voorkomen moeten de kinderen van de Mr. Van Eijck het rode sponsorformulier en de Mr. van Eijck envelop met het geld en/of de flessen verplicht inleveren vóór dinsdag 22 april 2013 bij hun eigen groepsleerkracht.

Het werven van sponsors is natuurlijk niet verplicht. Wij hebben er alle begrip voor als u er voor kiest om uw kind niet langs de deuren te laten gaan om geld in te zamelen. Hopelijk zijn er in uw naaste omgeving wel mensen die een bijdrage willen en kunnen leveren door het sponsoren van een klein geldbedrag.