Schoolreis

Schoolreis groepen 1/2

Bijna is het zover… Op vrijdag 7 juni gaan de leerlingen van de groepen 1/2 op schoolreis. Dit jaar gaat de reis naar
Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. We verwachten uw kind gewoon om 8.30 uur in de eigen klas. De bussen vertrekken om 9.00 uur richting Blijdorp. Het zou leuk zijn als u daarbij aanwezig kunt zijn om ons uit te zwaaien. Rond 16.00 uur verwachten we de bussen weer terug op school. U kunt uw kind dan ophalen bij de hoofdingang, bij de eigen leerkracht.
We willen u vragen om uw kind eten en drinken (als tussendoortje en voor de lunch) mee te geven in een rugzakje. We
verzoeken u om geen geld mee te geven, aangezien uw kind daar dan zelf verantwoordelijk voor is. Bovendien ontvangt uw kind in de Diergaarde een traktatie. Omdat er best veel gewandeld zal worden, is het belangrijk dat uw kind goede schoenen
draagt. En denkt u ook aan een niet te dikke jas!

Groepen 3 t/m 8

Op vrijdag 7 juni gaan ook de leerlingen van de groepen 3 t/m 8 op schoolreis. Dit jaar gaat de reis naar het pretpark Drievliet in Den Haag. We verwachten uw kind gewoon om 8.30 uur in de eigen klas. De bussen vertrekken om 9.00 uur richting Den Haag. Het zou leuk zijn als u daarbij aanwezig kunt zijn om ons uit te zwaaien. Rond 16.00 uur verwachten we de bussen weer terug op school. U kunt uw kind dan ophalen bij de hoofdingang, bij de eigen leerkracht. We willen u vragen om uw kind eten en drinken (als tussendoortje en voor de lunch) mee te geven in een rugzak. Als u aan uw kind geld mee wilt geven, dan verzoeken wij u om niet meer dan 5 euro mee te geven. Uw kind is hier wel zelf verantwoordelijk voor. Het meegeven van geld is eigenlijk niet nodig, aangezien alle kinderen in het pretpark ook een traktatie krijgen. Omdat er best veel gewandeld zal worden, is het belangrijk dat uw kind goede schoenen draagt. En denkt u ook aan een niet te dikke jas!

Het wordt vast een heel gezellig dagje uit!