Mini Final vrijdag 11 april

De Mini Final voor de groepen 5 t/m 8 komt er weer aan. De Mini Final wordt dit jaar georganiseerd bij voetbalvereniging DRL, Spinozaweg 498. De groepen 5 en 6 gaan in de ochtend, de groepen 7 en 8 zijn in de middag aan de beurt. Hieronder vindt u de nodige informatie per groep.

Mini Finals voor de groepen 5 en 6
Als uw kind in groep 5 of 6 zit, dan willen wij graag dat u uw kind om 8.30 uur afzet bij s.v. DRL. Daar verzamelen we namelijk met alle kinderen en leerkrachten. De kinderen van de groepen 5 en 6 gaan in de middag samen met de leerkracht terug naar school met het openbaar vervoer. Uw kind zal daardoor tussen de middag niet thuis eten. Wilt u daarom uw kind een lunchpakket meegeven?

Mini Finals voor de groepen 7 en 8
De kinderen van de groepen 7 en 8 gaan in de middag naar DRL. Zij gaan daar samen met hun eigen leerkracht, met het openbaar vervoer, naar toe. Hun sportprogramma duurt tot circa 16.00 uur, waardoor uw kind iets later thuis is dan op een gewone schooldag. Als uw kind vanaf het sportpark alleen naar huis toe mag gaan of als u uw kind op het sportterrein komt ophalen, wilt u dit dan vooraf doorgeven aan de leerkracht? Als dit niet is gebeurd vertrekken de kinderen na afloop onder begeleiding van de leerkracht weer terug naar school. Ook de kinderen van groep 7 en 8 komen tussen de middag niet naar huis, wilt u uw kind daarom voldoende eten en drinken meegeven?

Wij zijn, voor zowel groep 5 en 6 als voor groep 7 en 8, nog dringend op zoek naar ouders die mee willen helpen met het begeleiden van een team kinderen. Als u het leuk vindt en er tijd voor heeft dan kunt u dit aangeven op het antwoordstrookje, verderop in de nieuwsbrief. Het ingevulde strookje kunt u vervolgens inleveren bij juf Eke of bij de groepsleerkracht van uw kind.