Lekker Fit

lekker fitElke dag Fruitdag! Ook dit schooljaar hebben wij elke dag een fruitmomentje in de klas. Wij zouden het fijn vinden als u uw kind elke dag een stukje fruit en/of groente mee naar school wilt geven, de kinderen eten dit gezamenlijk op in de klas.

Tijdens de gymles drinken wij water! De kinderen die hier behoefte aan hebben mogen een flesje water meenemen naar de gymles. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind op de dagen dat hij/zij gymles heeft, gymkleding bij zich heeft. Het gaat om een shirt, een korte broek en gymschoenen. Ook willen wij u vragen om op de dagen dat uw kind gym heeft de sieraden af te doen. Gymmen met sieraden is niet toegestaan in verband met de veiligheid. Voor de kinderen met lange haren willen wij vragen om deze in een staart/knot te doen.

Op de Mr. Van Eijckschool zijn we dol op gezonde traktaties (zowel voor de kinderen als voor de leerkrachten). Een traktatie is al gezond wanneer iets minder gezonds wordt gecombineerd met iets gezonds. Elk kind, dat een gezonde traktatie heeft uitgedeeld, gaan wij extra in het zonnetje zetten. Wij zien de gezonde traktaties graag komen!!