Personele zaken

Juf Charlotte is maandagavond 9 november bevallen van een gezonde dochter. Ze heet Louise Eldrina Maria. Moeder en dochter maken het goed!

Juf Eke keert volgende week terug na haar zwangerschapsverlof en zal dan weer de gymlessen gaan verzorgen, op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Dat heeft tot gevolg dat wij helaas afscheid moeten nemen van juf Hanne-Mayke, die juf Eke op een prima manier heeft vervangen. Langs deze weg willen wij haar daar hartelijk voor bedanken. Meester Cody, die samen met juf Eke, op woensdag en donderdag de gymlessen op onze school zou gaan verzorgen heeft een andere baan gevonden en zal op 3 december voor de laatste keer gymles geven op onze school. Ook voor meester Cody geldt dat wij het jammer vinden dat wij afscheid van hem moeten nemen. Wij hadden graag gezien dat ‘Lekker Fit’ juf Hanne-Mayke zou benoemen als vervangster van meester Cody, maar dat gaat niet gebeuren. Er zal een andere vakdocent gymnastiek aangesteld worden, die samen met juf Eke bij ons de gymlessen gaat geven.

Meester Steven heeft ouderschapsverlof opgenomen en werkt dit schooljaar niet meer op de maandag. Hij wordt vervangen door juffrouw Jacqueline, die op woensdag t/m vrijdag in groep 1/2b les geeft.