LEKKER FIT!

Lekker FitGymles
Wij willen u vragen om uw kind op de dagen dat hij/zij gym heeft een sportshirt, sportbroek en sportschoentjes mee te geven voor de gymles. Ook willen wij u vragen om de sieraden van uw kind thuis te laten zodat deze niet kwijt kunnen raken. En voor de veiligheid willen we graag dat de meisjes met lange haren hun haren vast doen tijdens de gymles.

Foto-fruit10.00 uur fruit!
Elke dag eten wij om 10.00 uur een stukje fruit in de klas. Kunt u uw kind een stuk fruit mee naar school geven? U kunt dan denken aan een appel, peer of banaan. Maar ook framboosjes, aardbeien of bijvoorbeeld een perzik zijn heerlijk!

89b93b03b2a9e962e8f624006b99df78_f275Gezonde traktaties
De gezonde traktaties zien wij ook dit schooljaar weer graag voorbij komen. Wij gaan alle kinderen die gezond trakteren belonen met een extra gymles apenkooien! Hier krijgt uw kind dan een uitnodiging voor. Als u de leerkrachten wilt trakteren dan zouden wij het fijn vinden als ook deze traktaties gezond zijn!

Water drinkenplastic-flesje-water-150x150
Wij drinken op school graag water. U kunt uw kind een flesje water mee naar school geven zodat uw kind voldoende water kan drinken, o.a. tijdens pauzes en gymles.