Verlengde leertijd

Dans
Op de Mr. Van Eijckschool hebben alle kinderen naast de gymlessen wekelijks dans in de verlengde leertijd. Ook tijdens de danslessen is het de bedoeling dat de kinderen gymschoenen dragen of op blote voeten dansen. Het dansen op sokken of met een maillot is levensgevaarlijk en niet toegestaan. Verder gelden bij de danslessen dezelfde regels als bij de gymles: sieraden af, liefst lange haren vast met een elastiekje. Verder is het handig als de kinderen op deze dagen gemakkelijk zittende kleding dragen.

De danslessen zijn op de volgende dagen:
groepen 1 / 2: dinsdagmorgen
groepen 3 en 4: vrijdagmorgen
groepen 7/8: maandagmiddag
groep 8: maandagmiddag (helft van groep)
              donderdagmiddag (helft van groep)
groepen 5 en 6: donderdagmorgen
groep 7: donderdagmiddag 

Yoga
Dinsdagmiddag heeft groep 5A in blok 1 van 14.45 uur tot 15.30 uur yoga in de gymzaal. Ook tijdens deze lessen geldt dat de kinderen makkelijk zittende kleding aan hebben, gymschoenen meenemen of op blote voeten bewegen. Het is de bedoeling dat u uw kind op dinsdagmiddag gedurende blok 1 om 15.30 u bij de gymzaal af haalt.

Beeldend Villa Zebra
Op vrijdag hebben de kleuters lessen beeldend van Juf Anne (Villa Zebra). Alhoewel de kinderen met schorten werken, is het toch raadzaam uw kind op deze dag niet al te mooie kleding aan te laten trekken.