Kerstfeest 2017

Donderdag 21 december is de jaarlijkse kerstviering op school en in de kerk.

In de ochtend gaan alle groepen naar de kerk.
Groepen 1 t/m 4 van 10.15 uur – 11.00 uur 
Groepen 5 t/m 8 van 11.15 uur – 12.00 uur 
Ouders mogen aanwezig zijn bij de kerstviering in de kerk. De kinderen uit de groepen 5 t/m 8 kunnen om 12.00 uur bij de kerk opgehaald worden, de overige kinderen gewoon op school.

Om 17.30 uur worden ouders en kinderen op het schoolplein verwacht voor een gezamenlijk moment buiten en daarna is er voor de kinderen een kerstdiner in alle klassen.
Wegens groot succes in het verleden vragen we ook dit jaar weer aan u of u wilt helpen door iets lekkers mee te nemen voor het kerstdiner van uw kind(eren). U kunt dit lekkers om 17.30 uur afgeven in de klas, de kinderen blijven dan op het schoolplein wachten.

Ouders zijn van harte welkom om het laatste kwartiertje, van 18.45 uur tot 19.00 uur een hapje mee te eten in de klas van hun kind. Om 19.00 uur is het kerstdiner afgelopen en begint voor alle kinderen de kerstvakantie. Gezien het tijdstip is het de bedoeling dat alle kinderen door hun ouders worden afgehaald in de klas. Wij laten de kinderen niet alleen naar huis toe gaan!

Alle kinderen hebben een brief meegekregen waarin gevraagd wordt of u door middel van een antwoordstrookje wilt aangeven welk gerecht u als ouder gaat verzorgen voor het kerstdiner. Wilt u het strookje uiterlijk vrijdag 15 december inleveren bij de van uw kind? Alvast bedankt voor uw medewerking!