Verbouwing

Onderstaande foto’s geven een impressie van de verbouwing, die deze zomer gepland staat voor ons schoolgebouw. De hoofdingang van ons schoolverbouw wordt verplaatst en er wordt extra ruimte gecreëerd. Het gedeelte voor de huidige ingang, waar nu de tafeltennistafel staat wordt bij het schoolgebouw getrokken. Hierdoor ontstaat na de verbouwing op de begane grond een grote hal en op de eerste verdieping komt dan een extra lokaal, dat gebruikt gaat worden voor de Verlengde Leertijd. De verwachting is dat tijdens de zomervakantie de heipalen de grond in gaan. Naast de verbouwing wordt ook het interieur onder handen genomen. Er komt nieuwe vloerbedekking, de lokalen en gangen worden geverfd en op de gangen komen werkplekken voor de kinderen en opbergruimte voor de tassen. Dit alles wordt in etappes gerealiseerd. De hoop is dat in de zomervakantie al begonnen kan worden met de werkzaamheden, maar op dit moment is er nog geen definitieve planning.