Mini Finals 5/6 & 7/8

Vrijdag 5 april zijn de Mini Finals voor de groepen 5 t/m 8 bij sportcomplex Olympia (Buitendijk 100). Met de groepen 5 en 6 verzamelen we daar tussen 8.30 uur en 8.45 uur. Wij willen u vragen om uw kind daar af te zetten. De klas van juf Glainys gaat vanuit school met auto’s. De gehele ochtend doet uw kind mee aan sportactiviteiten en rond 12.00 uur loopt uw kind terug naar school. Omdat het best een flinke wandeling is willen wij liever met auto’s terugrijden naar school. Wilt u ons helpen en kunt u rijden rond 12.00 uur vanuit Olympia naar school dan horen wij dit graag. De kinderen komen tussen de middag niet naar huis en hebben in de middag een normaal schoolprogramma.

De groepen 7 en 8 vertrekken rond 11.30 uur vanuit school richting Olympia, zij komen dus niet naar huis tussen de middag. Hun programma duurt tot 15.30 uur en wij zouden het fijn vinden als u uw kind daar komt ophalen. De kinderen die niet opgehaald worden gaan te voet terug mee naar school.

Wij willen u vragen om uw kind deze dag in sportkleding en met sportschoenen naar school te laten komen, de sieraden thuis te laten en uw kind voldoende water en boterhammen mee te geven. Chips en energie dranken zijn niet toegestaan op dit toernooi.

Verder zijn wij nog dringend op zoek naar ouders die mee willen helpen in de begeleiding van een team. Wij proberen u dan bij het team van uw kind in te delen. Alvast bedankt!