Start nieuwe schooljaar

We zijn weer begonnen! Hopelijk heeft iedereen een fijne vakantie gehad.
Wij wensen iedereen een heel fijn schooljaar!
Tijdens de zomervakantie werden wij helaas geconfronteerd met het gegeven dat er een zorgwekkend tekort is aan basisschoolleerkrachten. Juf Britt en juf Marloes gaven te kennen dat zij dit schooljaar niet op de Mr. Van Eijckschool komen werken, zoals wel gepland was. Hierdoor moest er voor groep 5 en groep 6 voor twee dagen in de week een leerkracht gezocht worden.
Dit is niet gelukt. De kinderen twee dagen per week naar huis sturen was voor ons geen optie. Aangezien er ook geen invalleerkrachten te vinden zijn, hebben we besloten om van de twee groepen 5 en de twee groepen 6 drie nieuwe groepen te maken. In plaats van de groepen 5A, 5B, 6A en 6B zijn we gestart met de groepen 5A, 5/6 en 6A.
Dit had tot gevolg dat er ook geschoven moest worden met kinderen en leerkrachten. Een hele vervelende situatie voor de betrokken kinderen, leerkrachten en natuurlijk ook voor de ouders.  
Gelukkig zijn deze 3 nieuwe groepen deze week goed gestart en zijn we ervan overtuigd dat ook de kinderen in deze groepen een leuk en leerzaam schooljaar tegemoet gaan.