Lekker Fit!

Gymles
Wilt u uw kind op de dagen dat hij/zij gym heeft een sportshirt, sportbroek en sportschoentjes mee te geven voor tijdens de gymles. Ook willen wij u vragen om de sieraden van uw kind thuis te laten, zodat deze niet kwijt kunnen raken. En voor de veiligheid willen we graag dat de meisjes met lange haren hun haren vast doen tijdens de gymles.

Water drinken
Wij drinken op school graag water. Kunt u uw kind een flesje water mee naar school geven, zodat uw kind voldoende water kan drinken, o.a. tijdens de pauzes en de gymles.

10.00 uur fruit!
Elke dag eten wij om 10.00 uur een stukje fruit in de klas. Wilt u uw kind een stuk fruit mee naar school geven? U kunt dan denken aan een appel, peer of banaan, maar ook framboosjes, aardbeien of bijvoorbeeld een perzik zijn heerlijk!

Gezonde traktaties
Ook dit jaar gaan wij alle kinderen, die op hun verjaardag een gezonde traktatie uitdelen, weer belonen met een extra les apenkooien. De gezonde traktaties worden gezamenlijk opgegeten in de klas. De ongezonde traktaties worden aan het einde van de dag uitgedeeld en met de kinderen meegegeven naar huis. Op die manier heeft u als ouder zelf de keuze of uw kind de ongezonde traktatie wel of niet op gaat eten en geven deze daarom met uw kind mee naar huis.

Traktaties voor leerkrachten
Wanneer uw kind jarig is mag hij/zij met een kaart door de school lopen zodat de andere leerkrachten uw kind ook kunnen feliciteren. Wanneer uw kind ook aan de leerkrachten wilt trakteren willen wij u vragen ook deze traktaties gezond te maken. Onze leerkrachten vinden het ook helemaal prima wanneer uw kind niet trakteert tijdens het rondlopen.