Lekker Fit!

Feyenoord & Lekker Fit ouder/kind voetbaltoernooi groep 3/4
Woensdagmiddag 25 september organiseren Feyenoord en Lekker Fit het ouder/kind voetbaltoernooi voor de groepen 3/4. De kinderen die zich hiervoor hebben opgegeven, krijgen een bevestigingsbrief met extra informatie.

Feyenoord & Lekker Fit Mini-Sportdorp groep 1/2
Woensdagmiddag 25 september wordt er ook een sportdorp georganiseerd voor de kleuters. De kinderen die zich hiervoor hebben opgegeven krijgen een bevestigingsbrief met extra informatie.

Tennistoernooi groep 5 t/m 8
Woensdagmiddag 2 oktober wordt de voorronde tennis gehouden voor kinderen uit groep 5 t/m 8. De kinderen die zich hebben opgegeven bij juf Eke zijn ingeschreven bij de toernooiorganisatie. Wij rekenen dus op de aanwezigheid van deze kinderen. Mocht uw kind echt verhinderd zijn, wilt u dit dan bijtijds doorgeven?

Feyenoord Streetleague groep 6 t/m 8
Wil je je nog inschrijven voor de Feyenoord Streetleague? Doet dat dan snel, want de wedstrijden gaan in oktober van start!

Fittest
Maandag 7 oktober en woensdag 9 oktober worden de kinderen gewogen en gemeten door de diƫtiste. Wellicht dat er naar aanleiding van de resultaten contact met u wordt opgenomen.