Beste ouders/verzorgers,

De school is vanaf woensdag dicht voor leerlingen. De Mr. van Eijckschool heeft in overleg met het bestuur besloten tot en met de kerstvakantie herhalingslessen te verzorgen die de kinderen vandaag mee naar huis krijgen.
De leerkrachten zullen woensdag en donderdag gebruiken om zich verder voor te bereiden op het geven van onderwijs op afstand. Zo kunnen zij vanaf 4 januari onderwijs op afstand geven. df
Donderdag zullen de leerkrachten een moment online plannen om met de kinderen de kerstvakantie in te luiden.

De opvang voor kinderen van ouders die een vitaal beroep hebben, blijft open. Beide ouders (of alleenstaande ouders) moeten een vitaal beroep hebben om hiervoor in aanmerking te komen. School kan dit verzorgen, onder schooltijd (tot 14 uur), tot en met donderdag 17 december en vanaf maandag 4 januari.

De online lessen zullen maandag 4 januari starten. Uw kind krijgt van 9.00 uur tot 11.00 uur instructie van zijn/haar leerkracht en zal daarna over gaan tot zelfstandig werken. Houd de Parro app goed in de gaten, dagelijks krijgt u hierop te horen wat er van de kinderen wordt verwacht.
De leerkracht is via de Parro app tot 16.30 uur bereikbaar voor vragen. Voor de peuters en de kinderen van de groepen 1/2 zal er een andere invulling gegeven worden aan de lessen na 4 januari. U wordt hiervan op de hoogte gesteld door de leerkrachten.

Voor het gebruik van de Chromebooks en de IPads krijgt u een apart bericht opgestuurd dat u digitaal moet ondertekenen.

We wensen u het allerbeste en ondanks alle maatregelen alvast prettige kerstdagen met elkaar.

Met vriendelijke groeten,

RVKO, Mr. van Eijckschool.